FK Vitez ubjedljiv na gostovanju kod Krivaje

Sjajna igra tima iz Viteza

FK Vitez ubjedljiv na gostovanju kod Krivaje

S. Mlaćo

FK Vitez, član druge lige FBiH grupa Zapad,  danas je na gostovanju kod Krivaje iz Zavidovića slavio sa visokih 4:0 (3:0) te pokazao da se nalazi u sjajnoj formi kada je pripremni period u pitanju.

Nakon što su na memorijalnom turniru “Galib Mujičić“  u svom gradu osvojili zadovoljavajuće treće mjesto, Vitežani su nastavili sa sjajnim igrama, a danas su očitali pravu nogometnu lekciju nogometašima Krivaje.

Iako je igru otežavala kiša koja je padala većim tokom utakmice, Vitez je već nakon prvih 45.minuta imao vodstvo od 3:0, da bi u drugom poluvremenu izabranici Šabana Haskića postigli još jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mrežu Zavidovićana pogađali su Ammar Haskić, Belamin Osmančević, Kenan Fetić i Senad Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi