FK Željezničar: Osigurajte pristup našim navijačima

Željo i Manijaci ne mogu jedno bez drugog

FK Željezničar: Osigurajte pristup našim navijačima

Sarajevski Željezničar danas gostuje u Tuzli gdje će imati veliku podršku svojih navijača. FK Željezničar se upravo po pitanju navijača oglasio putem svoje oficijelne web prezentacije, a u saopštenju je apelovao nadležne da obezbjedi pristup svakom navijaču Želje koji dođe na Tušanj.

Ponukani natpisima u pojednim medijima da navijači našeg Kluba neće moći doći na današnji susret, želimo uputiti apel nadležnim organizatorima utakmice, MUP-u Tuzlanskog kantona i FK Sloboda, da učine sve što je u njihovoj moći i da osiguraju pristup našim navijačima današnjem susretu.

Podsjetit ćemo se da su klubovi koji se takmiče u Premijer ligi BiH dužni osigurati i adekvatno smjestiti domaće, ali isto tako i gostujuće navijače, te im pružiti potpunu pomoć i podršku oko smještaja i bezbijednosti na stadionima. Put do stadiona je u nadležnosti organa javnog reda i mira, odnosno nadležnog ministarstva unutrašnjih poslova, u ovom slučaju MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nadamo se istinskom spektaklu u duelu starih rivala na Stadionu Tušanj, te da će utakmica proteći u fer i sportskom nadmetanju, navodi se na oficijelnoj web prezentaciji FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.