FK Željezničar: Pozivamo navijače da pozdrave nove prvake

Pred meč sa Radnikom iz Bijeljine

FK Željezničar: Pozivamo navijače da pozdrave nove prvake

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara u nedjelju će u okviru posljednjeg kola ove sezone BH Telecom Premijer lige naše zemlje ugostiti Radnik iz Bijeljine. 

Porazom u derbiju Plavi više sami ne odlučuju o svojoj sudbini kada je u pitanju titula prvaka, pa će uz eventualnu pobjedu u nedjelju osluškivati i rezultat iz Mostara gdje se sastaju Zrinjski i Sloboda. Ukoliko Plemići slave, osvojit će novu titulu prvaka.

Podršku izabranicima Slavka Petrovića u nedjelju će dati i juniori ovog kluba koji su dva kola prije kraja Omladinske Premijer lige osigurali naslov prvaka. 

"Pozivamo navijače da u nedjelju prije utakmice posljednjeg kola Lige za prvaka protiv Radnika, pozdrave nove prvake Bosne i Hercegovine, juniorsku ekipu FK Željezničar, koja je suvereno osvojila šampionsku titulu. Dva kola prije kraja prvenstva juniori Željezničara zauzimaju prvo mjesto sa 79 bodova, 11 više od Sarajeva i Slobode", istakli su iz FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Željezničara i Radnika igra se u nedjelju sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi