FTV Mreža o sukobima među Zmajevima: Sami sebi protivnici

Situacija nije dobra, koliko god se to skrivalo

FTV Mreža o sukobima među Zmajevima: Sami sebi protivnici

A. Beganović

Tri mjeseca ostalo je do početka Svjetskog prvenstva u Brazilu na kojem će po prvi put u historiji učestvovati i naš nacionalni tim.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na čelu sa Safetom Sušićem napravila je veliki uspjeh plasiravši se na Mundijal. Međutim, samo tri mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva došlo je do trzavica između selektora s jedne, te Edina Džeke i Emira Spahića s druge strane.

Nakon poraza od Egipta selektor našeg nacionalnog tima u Dnevnom Avazu je izjavio da mu Edin Džeko i Emir Spahić neče krojiti tim, a na reakciju se nije trebalo dugo čekati. Kapiten reprezentacije Emir Spahić u intervjuu za FACE TV između ostalog je izjavio da to nije istina.

Bosanskohercegovačka sportska javnost, kao i navijači su s pravom razočarani zbog posljednjih dešavanja među Zmajevima i već se može primjetiti da obična raja bira stranu. Jedni su za Sušića, drugi za Džeku i Spahića, što svakako nije dobro, a Federalna televizija napravila je prilog vezan za dešavanja u našem nacionalnom timu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.