Fuad Mujagić novi predsjednik NK Jedinstvo

Održana sjednica Upravnog odbora

Fuad Mujagić novi predsjednik NK Jedinstvo

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora NK Jedinstvo jednoglasno je izabran novi predsjednik tima iz Bihaća, a radi se o Fuadu Mujagiću. 

Kako su nam saopštili iz Jedinstva, Upravni odbor jednoglasno je donio odluku da se formira i tročlana komisija za razgovor sa legalnim predstavnicima navijača, a komisiju će sačinjavati Zekerijah Alagić, predsjednik Skupštine, Fuad Mujagić, predsjednik Upravnog odbora i Zijad Tahrić, član Uprave. 

Cilj je da se što prije obave razgovori sa predstavnicima navijača i da se razgovara o zajedničkom djelovanju i ozdravljenju kluba. Pored komisije za razgovor sa navijačima, formirane su još komisije za primopredaju, kao i komisija za usklađivanje poslovnika o radu Upravnog odbora. 

Velika podrška pružena je i novom treneru Mehmedu Janjošu, te se u narednim danima očekuje da Janjoš i Uprava razgovaraju o trenutnom stanju igračkog kadra i toku priprema koje su do sada obavljene. Također, očekuje se da trener pred Upravu stavi nekoliko zahtjeva, koji se tiču eventualnih pojačanja i plana rada stručnog štaba. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.