Fudbaleri GOŠK-a poslali poruku sucu današnje utakmice

Slika govori više od hiljadu psovki

Fudbaleri GOŠK-a poslali poruku sucu današnje utakmice

O. Lekić

Kako to obično biva na našim prostorima, utakmice koje daju odgovore na bitna pitanja se ne završavaju posljednjim sudijskim zviždukom. Tako je i današnji susret Mladosti i GOŠK-a koji je odlučio putnika u Premijer ligu imao svoje "treće poluvrijeme"...    

A upravo je sudac tog meča Mirza Kazlagić iz Cazina bio na meti fudbalera GOŠK-a, koji su mu posvetili zanimljivu fotografiju nastalu u autobusu prilikom povratka u Gabelu.

Pojedini fudbaleri ovog kluba su čak otišli tako daleko da su se počeli i javno raspravljati,  komentarisati pa i psovati pojedine aktere današnjeg susreta.

Podsjećamo, Mladost je slavila golom Dilavera iz 93. minute, te je tako ostvarila historijski uspjeh i prvi plasman u elitni rang našeg klupskog fudbala od osnivanja kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.