Fudbaleri Radnika na pauzi, okupljanje 11. januara
Foto: FK Radnik

Pripreme u Antaliji

Fudbaleri Radnika na pauzi, okupljanje 11. januara

Radnik iz Bijeljine iza sebe ima godinu koja će ostati upisana kao najuspješnija u historiji ovog kluba.

Aktuelni osvajač Kupa BiH je jesenji dio sezone u Premijer ligi završio na petoj poziciji, što je vrlo dobar rezultat koji daje mir pred zimsku pauzu.

Igrači Radnika se nalaze na zasluženoj pauzi i posljednji trening su imali u ponedjeljak, kada je upriličen i ručak za sve fudbalere, stručni štab, zaposlene u klubu i upravni odbor.

Mlađi prvotimci predvođeni Vasićem, Glišićem, Pecom i Šerbečićem su nastavili sa treninzima do danas, a pored njih trenažnom procesu su bili priključeni i juniori koji su izlazno godište kako bi stručni štab ostvario neposredan uvid u njihove mogućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Nebojša Milošević je kao početak priprema odredio 11. januar 2017. godine. Prvi dio priprema će se odraditi u Bijeljini, a za 2. februar 2017. godine je zakazan odlazak u Antaliju na drugi dio priprema. 

Ekspedicija Radnika će u Turskoj boraviti 10 dana, a po povratku u Bijeljinu će biti odigrano još par prijateljskih utakmica kako bi ekipa spremno dočekala prvo kolo proljećnog dijela prvenstva i susret sa Olimpikom zakazan za 25. februar 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi