Fudbaleri Rudara otputovali na pripreme

Nastavak priprema tima iz Prijedora

Fudbaleri Rudara otputovali na pripreme

M. Šljivak

Fudbaleri Rudara iz Prijedora otputovali su jučer u Makarsku, gdje će obaviti drugu fazu priprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Tim iz Prijedora još uvijek ne zna ko će im biti protivnici na ovim pripremama, a put Makarske trener Zlatko Jelisavac odveo je 25 fudbalera.

Među njima nije bilo Bojana Burazora. Njemu je istekao pasoš, pa će se ekipi pridružiti naknadno.

Fudbaleri Rudara će na ovim pripremama boraviti sedam dana, nakon čega će vratiti u Prijedor, gdje će trenirati do početka drugog dijela sezone i duela protiv zvorničke Drine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rudar će u drugi dio sezone ući kao jedan od najugroženijih timova, a trenutno su na 14. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi