Spremni za dolazak Željezničara

Fudbaleri Slobode odradili lakši trening pod reflektorima

Fudbaleri Slobode su večeras pod svjetlima reflektora odradili lakši trening pred sutrašnju utakmicu protiv Željezničara.

Susret dva stara rivala privlači veliku pažnju u gradu soli, a večerašnji trening prvog tima posmatralo je i stotinjak najvatrenijih navijača Slobode. Također, treningu su prisustvovali gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, predsjednik kluba Azmir Husić i direktor Sabahudin Vugdalić.

Igrači Slobode su jedan dio treninga proveli igrajući na dva gola, a drugi uvježbavanju prekida, koji su bili najjače oružje Tuzlaka na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjećamo, Sloboda je u prvom polufinalnom susretu odigranom u Sarajevu slavila sa 2:1 i u odličnoj je poziciji pred revanš, koji neće biti lagan.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi