Fudbaleri Slobode otputovali na Kupres

Tuzlaci otputovali na drugi dio priprema

Fudbaleri Slobode otputovali na Kupres

E. Dindić

Nakon odrađenih 15 treninga u Tuzli, fudbaleri Slobode su danas krenuli put Kupresa gdje će raditi na tehnici i ispravljanju nedostataka u tom segmentu igre. 

Fudbaleri Slobode, svi oni na koje računa šef struke Vlado Jagodić danas su pred polazak na Kupres bili vidno raspoloženi. Vladala je dobra atmosfera među igračima, koji su jedva čekali da se krene put Kupresa gdje će se obaviti drugi dio priprema.  

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić je nešto ranije otišao na Kupres da bi provjerio sve uslove, prije dolaska svojih fudbalera. 

Prvi pomoćnik Vlade Jagodića, Amir Spahić za portal SportSport.ba se dotakao dosadašnjeg dijela priprema i onoga što ih očekuje u nastavku.

"Idemo na drugi dio priprema, ovdje smo radili više na trčanju, odnosno na sticanju kondicije. Gore ćemo raditi na taktičko- tehničkom uigravanju. Što se tiče zdrastvenog biltena igrača on je izuzetno dobar, i svi fudbaleri su raspoloženi za rad. Na Kupresu više pažnje će biti posvećeno radu sa loptom, odnosno ispravljanju nedostataka što se tiče taktike", istakao je pomoćni trener Slobode.

"Tim nije kompletiran i moguće je da nam se gore priključe i novi fudbaleri. Dogovorili smo tri prijateljska susreta sa ekipom GOŠK-a, Zrinjskog i Radnika. Što se tiče igračkog kadra idu 22 fudbalera i četiri golmana. Vidjećemo kako će se sve odvijati ali očekujem od svih fudbalera da dobro rade, i da budu spremni za početak prvenstva", zaključio je Spahić.

Spisak fudbalera Slobode koji su otputovali na Kupres.

Golmani: Azir Muminović, Adnan Hadžić, Filip Erić, Dino Čizmić. 

Bekovi: Aleksandar Lazevski, Amar Beganović, Darko Todorović, Zvezdan Đorđilović

Stoperi: Aleksandar Ignjatović, Edin Salkić, Haris Mehmedagić, Adnan Zukić, Adnan Mujkić, Adnan Salihović

Zadnji vezni: Adnan Jahić, Vladimir Grahovac

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ofanzivni vezni: Amer Ordagić, Miloš Kalezić,  Almedin Zilkić, Sadžid Fazlić, Ismar Hairlahović, Eldin Omerović, Mirnes Selamović.

Napad: Edis Smajić, Ismar Tandir, Dino Hodžić 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi