Fudbaleri Travnika i Metalleghea zajedno trenirali na Piroti

Nesvakidašnja scena na našim stadiona

Fudbaleri Travnika i Metalleghea zajedno trenirali na Piroti

S. Mlaćo

Na fudbalskim terenima u našoj zemlji vrlo često možemo vidjeti zanimljive, ponekad i nevjerovatne scene. 

Jedna od tih zanimljivih desila se jučer u Travnik, tačnije na stadionu Pirota gdje su trening u isto vrijeme odradili NK Metalleghe iz Jajca i NK Travnik.

Naime, Jajčani svoje domaće utakmice igraju na stadionu Pirota, a kako bi se što bolje spremili za subotnji duel sa Olimpicom odlučili su i za treninge isprobati teren Pirote, dok su se tu našli i nogometaši Travnika, pravi "vlasnici" tog stadiona.

Očigledno da nijednima a ni drugima nije smetalo što je termin treninga u isto vrijeme, pa su se podijelili na različite dijelove terena i odradili svoje obaveze.

Da li će im ovakav vid treninga  biti sretan znat ćemo u subotu navečer s obzirom da Metalleghe dočekuje Olimpic, a NK Travnik, član Prve lige Federacije ide u gostu ekipi Čapljine.

Ovome treba dodati da će u nedjelju na teren Pirote istrčati i nogometaši Novog Travnika koji također na tom stadionu igraju svoje domaće utakmice, a u nedjelju će ugostiti Bratstvo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo bi zaista zanimljivo vidjeti da su i Novotravničani na Piroti došli odraditi svoj redovni trening. Mjesta bi bila samo još na tribinama....

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi