Fudbaleri Veleža otputovali na pripreme u Čitluk

Novosti iz Mostara

Fudbaleri Veleža otputovali na pripreme u Čitluk

Fudbaleri Veleža su danas otputovali na prvi dio bazičnih priprema koji će se održati u Čitluku.

Izabranici Dželaludina Muharemovića će se u malom hercegovačkom gradiću zadržati pet dana, nakon čega će krenuti u Novi Pazar, a potom na Zlatibor gdje će se pristupiti finalizaciji pripremnog procesa i uigravanju ekipe.

U autobusu za Čitluk se našao 21 prvotimac Veleža i to: Adnan Bobić, Damir Osmanković, Tomislav Barišić, Darko Maletić, Amir Zolj, Asim Škaljić, Amer Mahinić, Mustafa Kodro, Marko Nikolić, Rijad Demić, Dejan Janković, Lazar Pavić, Dino Ćemalović, Mirza Ćemalović, Anes Haurdić, Miloš Reljić, Demir Peco, Sinan Jakupović, Tarik Isić, te dvojica juniora - golman Haris Voloder i lijevi bek Hamza Mešanović.

Rođeni će u srijedu igrati prvu prijateljsku utakmicu protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.