Fudbaleri Želje podržali svog navijača: Sretno Damire

Pred duel s najvećim svih vremena

Fudbaleri Želje podržali svog navijača: Sretno Damire

Igrači Željezničara danas su u sklopu priprema za susret posljednjeg kola BH Telecom Premijer lige odradili redovni trening na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

U Zvorničkoj 27 se s velikom pažnjom prati Roland Garros obzirom da je jedan vatreni navijač najtrofejnijeg bh. kluba dospio do 3. kola jedinog Grand Slam turnira koji se igra na zemljanoj podlozi.

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur koji je ne tako davno i odradio jedan trening s izabranicima Milomira Odovića sutra će se susresti s vjerovatno najvećim teniserom svih vremena - Rogerom Federerom.

Sedamnaesterostruki osvajač Grand Slam titula biće veliki izazov mladom Džumhuru, a samim ti će na plećima našegtenisera biti veliki teret da se protiv najboljeg svih vremena predstavi u najboljem mogućem svjetlu.

Podrška s Grbavice za popularnog Džumija nije izostala, a fudbaler najtrofejnijeg tima su mu poželjeli puno sreće transparentom "Sretno Damire".

Vrijedi spomenuti da je Damir Džumhur prvi bh. teniser koji će nastupiti u 3. kolu Roland Garrosa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.