Fudbaleri Željezničara doputovali u Belgiju
Damir Hajdarbašić / fkzeljeznicar.ba

Atmosfera na vrhunskom nivou

Fudbaleri Željezničara doputovali u Belgiju

Ekspedicija FK Željezničar je doputovala u belgijski grad Lijež, gdje ih sutra očekuje duel 3. pretkola Evropske lige protiv Standarda. 

Izabranici Milomira Odovića u Belgiju su doputovali u sjajnoj atmosferi i puni optimizma, a već večeras će odraditi trenint na stadionu "Maurice Dufrasne".

Pola sata ranije bit će upriličena i konferencija za medije, na kojoj će se prisutnim novinarima obratiti trener Milomir Odović i neki od fudbalera kluba sa Grbavice.

Podsjećamo, susret između Standarda i Željezničara na rasporedu je sutra s početkom u 20:30 sati. Direktan prijenos utakmice će raditi FACE TV. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije