Fudbaleri Željezničara se izvinili i obećali bolje igre

Nakon očajnog otvaranja sezone

Fudbaleri Željezničara se izvinili i obećali bolje igre

A. Beganović

Najtrofejniji bosanskohercegovački klub, FK Željezničar, loše je otvorio premijerligašku sezonu. U šest odigranih susreta Plavi s Grbavice su osvojili samo sedam bodova, što nikako ne može zadovoljiti apetite navijača ovog kluba.

"Upravni odbor FK Željezničar je analizirao učinak ekipe u prvih šest kola prvenstva te donio zaključak da nije zadovoljan dosadašnjim rezultatima, a pogotovo posljednjim porazom u Zenici od ekipe Mladosti iz Doboj Kaknja. Slijedom ovakvih igara i postignutih rezultata, stručni štab i igrači će biti adekvatno sankcionisani, a u narednim mečevima se nameće imperativ pobjede", navodi se na službenoj stranici Željezničara, a Upravnom odboru ekipe s Grbavice i navijačima su se zajednički obratili igrači.

"Izvinjavamo se svima kojima je plava boja u srcu zbog prikazane igre i zalaganja na utakmici sa ekipom Mladosti. Svjesni smo da igra i zalaganje nisu bili na nivou koji dolikuje Fudbalskom klubu Željezničar. Ovom prilikom se posebno zahvaljujemo našim vjernim navijačima koji su na posljednjoj utakmici bili bolji dio našeg Želje i obećavamo da ćemo im se za bezrezervnu podršku zahvaliti na terenu u narednim utakmicama", istakao je u ime igrača kapiten ekipe, Marijan Antolović.

Na kraju treba dodati da bez obzira na loše rezultate na otvaranju sezone iz FK Željezničar tvrde da cilj ostaje isti, a to je borba za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti