Fudbalerke Radnik Bumeranga osvojile Kup RS

Prvi trofej

Fudbalerke Radnik Bumeranga osvojile Kup RS

M. Jakovljević

Fudbalerke Radnik Bumeranga iz Bijeljine osvojile su Kup RS pošto su danas na Gradskom stadionu savladale ekipu Mladosti iz Poljavnica kod Novog Grada rezultatim 5:0 (2:0).

Jelena Milović je postigla dva gola, dok su Milena Jović, Vesna Njeguš i Ružica Milošević po jednom tresli mrežu Mladosti.

Ovo je prvi trofej Bijeljinki, jer je klub osvovan  2010. godine. Prije nekoliko dana ova ekipa je u finalu Kupa BiH poražena od ekipa SFK Sarajevo.

RADNIK BUMERANG:  Spasojević,Todorović,Nikolić,Šakotić, N.Milović, Lj.Jović,Njeguš, j.Milović, Stokanović, Stević, M.Jović

MLADOST: Gnjatović,Zarić,Grublješić, Ćorić, Railić,Vejnović,Gogić,Hrvaćanin, Kondić,Crnobrnja. Radulović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi