Fudbalska reprezentacija BiH stigla u Vels

Zmajevi sletjeli u Cardiff

Fudbalska reprezentacija BiH stigla u Vels

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sletjela je u Cardiff nakon što je jutros u 10 sati poletjela čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajeva.

Avion sa Zmajevima sletio je oko 12 sati po lokalnom vremenu u Cardiff, a odmah po slijetanju ekspedicija naše fudbalske reprezentacije zaputila se ka hotelu Hilton gdje će biti smještena u naredna dva dana.

Jedini trening pred sutrašnji duel sa Velsom reprezentativci BiH obaviti će danas, ali zanimljivo je da neće trenirati u terminu utakmice već će svoj trening održati sa početkom u 17:30 po lokalnom vremenu. Petnaest minuta prije početka treninga selektor Sušić održati će svoju zvaničnu press-konferenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.