Fudbalski praznik u Janji

Kup BiH

Fudbalski praznik u Janji

M. Jakovljević

Podrinje iz Janje danas će u okviru šesnaestine finala Kupa BiH ugostiti premijerligaša Slobodu iz Tuzle, inače starog i dugogodišnjeg prijatelja.

Očekuje se i rekordna posjeta i lijepa fudbalska predstava.

"Svakako da je Sloboda favorit bez obzira na protekla dešavanja u njihovom klubu. U Kupu su moguća iznenađenja. Svakako da naš rival mora da zapne jer se i mi nećemo lako predati. U prvenstvu smo dobro startovali i vjerujem u naš stručni štab i igrače da će pružiti dostojan otpor renomiranom premijerligašu", kaže Muhamed Talović, sekretar kluba.

Dobrom izdanju nada se i fudbaler Miloš Dupor.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Čast mi je što ću igrati protiv Slobode, naravno ukoliko mi trener ukaže povjerenje. U ime igrača obećavam veliku borbu i nadam da ćemo u prvom redu pokazati karakter. Sloboda jeste favorit, ali fudbal je igra gdje se nikad ne zna ko će pobijediti".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi