Furiozno Sarajevo u finalu protiv Budućnosti

Bordo tim razbio Olimpik

Furiozno Sarajevo u finalu protiv Budućnosti

E. Škorić

Mladi nogometaši Sarajeva igrat će protiv Budućnosti u finalu G-drive turnira  za igrače do 17 godina pod nazivom "Igraj fudbal, živi život" na Otoci.

Sarajevo je u trećem kolu razbilo Olimpik sa 7:0, te je u potpunosti nadigralo svog rivala, pa je zasluženo bordo tim izborio finale protiv Budućnosti, koja je iza sebe ostavila Željezničar u drugoj grupi.

Sarajevo je rano povelo golom Amara Jašarevića, a ubrzo je Andrej Đukanović glavom pogodio za 2:0. Jašarević je drugim golom povisio na 3:0.

Rapsodija Sarajeva je nastavljena, Amar Šahbazović je bio strijelac četvrtog gola, a isti igrač je bio autor petog gola, pa se na odmor otišlo kod rezultata 5:0 za daleko kvalitetniji sastav Sarajeva.

Nemanja Nikolić i Muhamd šarić su stavili tačku na i, pogađali su za 6:0 i konačnih 7:0. Sarajevo i Budućnost borit će se za titulu najboljeg, dok će za treće mjesto igrati Željo i Slovačko.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti