Futsal reprezentacija na pripremama u Zenici

Futsal reprezentacija na pripremama u Zenici

D. Kurbegović

Danas se u Trening centru NS/FS BiH okupila futsal reprezentacija BiH, a izabranici Bore Matana već su odradili jedan trening u zeničkoj Areni.

U sklopu priprema za kvalifikacije za EP futsal reprezentacija BiH će od 23. do 26. februara u zeničkoj Areni odraditi sedam treninga. Selektor Boro Matan je za ovo okupljanje pozvao sljedeće igrače: Bahrudin Omerbegović (Centar Sarajevo), Marin Šunjić (Zrinjski Mostar), Ivan Matan (Alumnus Zagreb, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar Sarajevo), Anel Radmilović (Centar Sarajevo), Nermin Jusić (Centar Sarajevo), Srđan Ivanković (Čelinac), Mirko Hrkać (Zrinjski Mostar), Omer Jahić (Kaskada Gračanica), Nermin Kahvedžić (Centar Sarajevo), Josip Bošković (Zrinjski Mostar), Bekir Hodžić (Bosna-Kompred Tuzla), Stanislav Galić (Mostar Stari Grad), Kristijan Pantić (Brotnjo Čitluk), Dražen Novoselac (Square Dubrovnik, Hrvatska), Dragan Ikonić (Tango Istočno Sarajevo).

Selektor reprezentacije Boro Matan zadovoljan je što se ekipa okupila u Zenici, gdje imaju sve uslove za dobar rad i uigravanje.

"Imamo još jedan mini ciklus priprema. Odlično je što smo uspjeli da se okupimo u ovom terminu. Planiramo da odradimo sedam treninga i iskoristićemo priliku da se što bolje pripremimo i uigramo  za kvalifikacije koje nas očekuju narednog mjeseca", kazao je Matan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.