Futsal reprezentativci BiH se spremaju za turnir u Poljskoj

Odigraće tri utakmice

Futsal reprezentativci BiH se spremaju za turnir u Poljskoj

D. Kurbegović

Futsal reprezentacija BiH od jučer se nalazi u Zenici, gdje će ostati do četvrtka navečer kada slijedi putovanje autobusom u Poljsku. 

Turnir na kojem će pored BiH učestvovati još Poljska, Slovenija i Finska će dobro doći selektoru Bori Matanu da se ekipa još više uigra uoči kvalifikacija koje su na programu u aprilu mjesecu.

Stručni štab naše selekcije susreo se s problemima glede igračkog kadra, trojica standardnih igrača Mulahmetović, Aladžić i Ivanković što zbog povreda i privatnih obaveza neće putovati u Poljsku. Umjesto njih selektor je pozvao dvojicu novih igrača Mehmeda Ramića i Stefana Jokića.

Zanimljivo je da su reprezentativci trenirali u dvorani na Bilmišću u Zenici, umjesto u Areni, koja je zbog skorog meča Davis Cupa zauzeta za ostale sportove. 

Raspored utakmica reprezentacije BiH na turniru:

28. 1. 2017. 17:00 Bosna i Hercegovina-Slovenija

29. 1. 2017. 17:00 Bosna i Hercegovina-Finska

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

31. 1. 2017. 17:15 Poljska-Bosna i Hercegovina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi