Gafurović: Pod imperativom smo, moramo pobijediti Goražde

Kapiten Rudara

Gafurović: Pod imperativom smo, moramo pobijediti Goražde

Rudar sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH nije otvorio onako kako su očekivali navijači tima iz Kaknja. 

Nakon tri odigrana kola Rudar zauzima pretposljednju poziciju sa jednim osvojenim bodom i u sutrašnjem duelu protiv Goražda samo pobjeda dolazi u obzir. 

"Za nas je pobjeda u ovom trenutku imperativ. Goražde je tradicionalno neugodan protivnik, ali uz maksimalno zalaganje i borbenost svih igrača možemo ostvariti pobjedu. Ništa drugo ne dolazi u obzir", kazao je kapiten Zlatan Gafurović.

Gafurović ističe da je zadovoljan igrama Rudara u prethodnim kolima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Igrom smo poprilično zadovoljni, ali nismo rezultatima. Sreća nas je napustila u prethodna tri kola, ali ako nastavimo sa zalaganjem i dobrom igrom, onda će se vratiti rezultati. Uvjereno smo u to i nadamo se pobjedi već protiv Goražda", riječi su Gafurovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije