Trener juniora Zrinjskog

Gagro: Nismo na nivou prošle sezone

S. Mlaćo

Prošlogodišnji prvaci Premijer lige BiH za juniore, mladi nogometaši mostarskog Zrinjskog danas su u našem glavnom gradu poraženi od Željezničara sa 4:0.

 Plavi sa Grbavice su u svim segmentima nadigrali Mostarce, koji nisu ni izbliza ekipa koja je prošle godine harala ovim takmičenjem

"Poslije poraza nikome nije drago. Ja bih ovim putem čestitao ekipi Željezničara i nije slučajno da su na prvom mjestu. Utakmica je bila fer i korektna, te je Željo zasluženo pobijedio", kazao je trener juniora Mostaraca Nenad Gagro.

Zrinjski sigurno neće odbraniti titulu, s obzirom da sada tek na šestom mjestu.

"Mi nismo na nivou prošle sezone, jer smo još uvijek aktuelni prvaci države. Došlo je do jedne velike smjene generacije, ali mi radimo i nastojimo popraviti naše rezultate", dodao je Gagro za SportSport.ba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi