Galić: Pobjedom protiv Slavije vratiti samopouzdanje

Desni bek Mladosti za SportSport.ba

Galić: Pobjedom protiv Slavije vratiti samopouzdanje

S. Mlaćo

Iako je Krupa do sada hit prvenstva u BH Telecom Premijer ligi, navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja u subotu nisu mogli ni u najgorem snu pomisliti  da će njihovi ljubimci duel 12. kola završiti pognute glave. 

Saša Kajkut donio je debitantu u najjačem rangu bh.nogometa tri boda, dok je Mladost ovim porazom došla na šesto mjesto.

Povratak na pobjedničke staze izabranici Husrefa Musemića tražit će već danas kada će u okviru 1/16 finala Kup-a BiH ugostiti Slaviju iz Lukavice.

"Pomalo nesretno smo izgubili od Krupe. Imali smo neke svoje šanse koje nismo iskoristili i na kraju izgubili. Nadamo se pobjedi protiv Slavije da bi vratili samopouzdanje i u miru dočekali Vitez", ističe jedan od najboljih pojedinaca u redovima Mladosti ove sezone desni bek Marin Galić (21).

Iako imaju solidnih 18 bodova, u Doboju kod Kaknja svjesni su da protiv Viteza i nemaju pravo na kiks.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Poslije Slavije počet ćemo se pripremati za Vitez. Pobjeda je imperativ da bi popravili dojam, a i osvojili tri nova boda koja su nam jako bitna da bi ostvarili naš cilj, a to je jedno od prvih šest mjesta. Vitez poznajemo dovoljno i sigurno da želimo obradovati naše navijače koji su nam dali punu podršku protiv Krupe na kraju utakmice, iako smo izgubili, te nam to puno znači", dodao je  Galić za SportSport.ba.

Galić je ove sezone upisao 11 nastupa u “bosanskom Hoffenheimu“  kako popularno zovu Mladost DK., a pored veoma dobrih partija  zbog kojih se više puta našao i u timu kola, dodao je dvije asistencije.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti