Gavran: Biće teško, ali nadam se pobjedi

Trener Rudara uoči Travnika

Gavran: Biće teško, ali nadam se pobjedi

Rudar Prijedor će u okviru 5. kola Premijer lige BiH na neutralnom terenu u Gradišci odigrati utakmicu sa Travnikom.

Trener prijedorskog premijerligaša Boris Gavran u ovom susretu neće moći računati na nekoliko prvotimaca, ali unatoč tome vjeruje u pozitivan rezultat. 

"Imamo dosta problema u posljednje vrijeme. Ne igramo na svom stadionu, faktički smo stalno gosti i to nam dosta otežava situaciju. Imali smo u srijedu finale Kupa RS, gdje smo se dodatno istrošili i pored svega toga imamo problema i sa povredama i kartonima. Biće teško protiv Travnika, ali vjerujem da će svi igrači dati svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu", ističe Boris Gavran u razgovoru za SportSport.ba. 

Gavran nije pretjerano zadovoljan otvaranjem sezone u BHT Premijer ligi BiH, obzirom da Rudar na svom kontu ima samo četiri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moglo je i bolje. Protiv Olimpica smo promašili nekoliko sjajnih šansi, ali šta ćemo sad. Ovo je skroman tim, nismo se nešto ni pojačavali u ovom prijelaznom roku i znali smo šta nas očekuje u višem rangu. Biće teško do kraja sezone, ali nećemo se predavati", riječi su trenera Rudara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.