Gavran: Protiv Veleža je pobjeda neophodna

Rudar bez prava na kiks

Gavran: Protiv Veleža je pobjeda neophodna

M. Šljivak

Iako su do kraja ove sezone ostala još 22 kola, već sad je jasno da će jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje biti sastav Rudar Prijedora.

Posljednje mjesto na tabeli bez pobjede i loše igre dodatno su zabrinule sve navijače ovog kluba. Ni promjena trenera nije donijela ništa novo.

"Izgubili smo od Mladosti i sad više nemamo kud, već da savladamo Velež. Ovo je posljednja prilika da napravimo preokret. Pobjeda nam je prijeko potrebna kako bi povratili mir u svlačionicu", rekao je defanzivac Nemanja Pekija.

Boris Gavran je imao priliku da upozna ovu ekipu  i on je optimista.

"Igrači su prije svega u psihološkoj krizi. Napravili su puno grešaka u proteklim utakmicama i sve je to unijelo dodatnu nervozu u naše redove. Pobjeda protiv Veleža će riješiti sve probleme", rekao je Gavran. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.