Strateg Travnika nakon poraza u Kaknju

Gavran:Čestitam Mladosti na pobjedi i opstanku u ligi

D. Kurbegović

Nogometaši Travnika danas su u Doboju kod Kaknja u sjajnoj utakmici poraženi od domaće Mladosti rezultatom 2:1, te se i današnjim porazom definitivno oprostili od igranja Premijer lige za narednu sezonu.

Izabranici Borisa Gavrana danas su odigrali veoma dobro, imali su mnogo šansi, ali na kraju je Mladost uz dosta sreće u finišu utakmice postigla drugi gol i odnijela pobjedu na svoju stranu.

Na kraju utakmice svoje viđenje dao je i strateg gostiju Boris Gavran.

"Želim da čestitam ekipi Mladosti na današnjoj pobjedi i opstanku u Premijer ligi. Što se tiče današnje utakmice, mislim da svako ko je danas bio na stadionu mogao je vidjeti jednu odličnu utakmicu dvije ekipe, koje su želje danas doći do tri boda. Po mom mišljenju mislim da je neriješen rezultat na kraju bio i najrealniji, jer danas je utakmica kako je otišla na stranu Mladosti, mogla je otići i u našu korist", ističe Gavran.

Travniku je današnja utakmica bila posljednja šansa za priključak ekipama koji  se bore za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo danas pokušavali čitavu utakmicu, protiv Mladosti nam je bio zadnji voz za taj priključak ostalim klubovima. Postavili smo napadačku formaciju, nismo uspjeli pobijediti, a domaćini su imali i više sreće, pogotovo u drugom poluvremenu kada se utakmica lomila, gol je visio na obe strane. Na kraju Mladost je uspjela ono što mi nismo i ja im još jednom čestitam", kazao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi