Gavrić pojačao Metalleghe BSI

Novi igrač na Mračaju

Gavrić pojačao Metalleghe BSI

Metalleghe BSI iz Jajca angažovao je novo pojačanje za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Novo ime na Mračaju je bivši kadetski bh. reprezentativac Valentino Gavrić, koji je posljednji angažman u svojoj karijeri imao u hrvatskom niželigašu GOŠK-a iz Dubrovnika.

"Nakon kratke i interesantne epizode u Dubrovniku odlučio sam se na povratak u BiH. Nisam se mnogo dvoumio kada sam dobio poziv od trenera Metalleghea, jer je i prošle godine postojala mogućnost da dođem u Jajce. Želja mi je da konačno dobijem pravu priliku i da pokažem svoje vrijednosti", izjavio je Gavrić.

Gavrić je tokom karijere nastupao i za Travnik, a prije njega Metalleghe BSI su pojačali Dilberović, Fejzić, Rovčanin i Popović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.