Gent poslao Hajradinovića na novu posudbu

Mladi bh. reprezentativac

Gent poslao Hajradinovića na novu posudbu

Mladi bh. reprezentativac Haris Hajradinović i naredne sezone će nositi dres Haugesunda. 

Hajradinović je u protekloj sezoni nastupao za Haugesund kao posuđen fudbaler Genta, a nakon što je iza sebe ostavio fantastičnu polusezonu norveški klub je insistirao da posudba bude produžena do ljeta 2017. godine.

Obje strane su pri potpisivanju ugovora bile složne da će Hajradinović u timu Haugesunda dobiti priliku da pokaže svoj potencijal i dodatno se razvije kao fudbaler, a detalji same posudbe nisu poznati. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Za kraj vrijedi istaći da je Hajradinović za nekoliko mjeseci provedenih u Haugesundu zabio dva pogotka i upisao pet asistencija. Prije Genta i Haugesunda nosio je dresove Trenčina, Inter Zaprešića i Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi