Glasinac 2011 prokockao 2:0 protiv Mladosti iz Gacka

Drga liga RS - Istok

Glasinac 2011 prokockao 2:0 protiv Mladosti iz Gacka

M. Jakovljević

U susretu starih rivala i iz malo boljih vremena, bodovi su podijeljeni, što je veći uspjeh  fudbalera  iz Gackog, koje predvodi trener Željko Popović.

Domaćin Glasinac 2011 je imao vodstvo u prvom dijelu od 2:0, ali su gosti u nastavku  uspijeli da izjednače i tako ostanu neporaženi.

Strijelci su bili Arbinja u 11. i 44. minuti za Glasinac 2011, a Lozo u 62. i  Drakul u 67. minuti.

Druga liga RS, Istok:

Glasinac  2011 - Mladost (G) 2:2 (2:0)

GLASINAC 2011:  Mi. Pajević,  Dragičević,  Milinković,  N.Jolović,  Đokić,  B.Jolović,  Arbinja, Živković, Mi.Vujičić, Bunjevac.  Još  je igrao Gašević

MLADOST(G):  Šuković,  Drakul, Mrković, Lozo, Dubljević, D.Goranović,  Šiljegović,  N.Sušić,  Petković,  Dangubić,  Komnenić. Još je igrao : Avdalović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi