Glasinac protiv Ilićke traži izlaz na  pobjednički put

Druga liga RS, Istok

Glasinac protiv Ilićke traži izlaz na pobjednički put

D. Vejo

Dva uzastopna poraza ostvarili su fudbaleri Glasinca u zadnja dva kola. Priliku da se vrate na pobjednički kolosjek imat će već ovog vikenda kada im u goste dolazi ekipa Ilićke iz Brčkog.

Glasinac zauzima 10. poziciju na tabeli sa osvojena 29 boda, dok ih ekipa Ilićke prati sa dva boda manje. Iz tog razloga, ovaj susret biti će veoma zanimljiv jer i jedni i drugi imaju imperativ pobjede.

"Svi smo spremni, nemamo problema sa povredama i kartonima. Moramo tražiti način kako da dođemo do pobjede. Idemo na sve ili ništa. Želimo da pred svojom publikom ostvarimo pobjedu i upišemo nova tri boda koja su neophodna u daljem nastavku šampionata", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Glasinca, Nikola Živković.

Utakmica između Glasinca i Ilićke igra se sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi