Gligorov potvrdio, pa otkazao dolazak, Radeljić blizu Otoke?

Olimpic se pojačava pred drugi dio sezone

Gligorov potvrdio, pa otkazao dolazak, Radeljić blizu Otoke?

S. Mlaćo

Iako je uoči početka priprema dogovorio povratak u Olimpic, Makedonac Filip Gligorov ipak neće po drugi put obući dres tima sa Otoke.

Gligorov je čelnicima Olimpica potvrdio dolazak, ali danas je ipak postao novi član makedonskog Sileksa.

Kako saznaje SportSport.ba, Gligorov nije dobio radnu dozvolu, i to je razlog zbog kojeg se neće vratiti u našu zemlju.

U isto vrijeme vrijedni čelnici tima sa Otoke rade na dovođenju pojačanja, a zadnji red trenutno posljednjeplasiranog tima Premijer lige mogao bi pojačati dojučerašnji prvotimac Zrinjskog Anto Radeljić. Radeljiću je ugovor sa Zrinjskim istekao krajem januara ove godine, a vrlo blizu je dolaska na Otoku. Također, sa Olimpicom se povezuju Benjamin Čolić i Danijel Stojanović, dvojac koji je danas raskinuo ugovore sa Zrinjskim, pa bi iskusni stručnjak na klupi ovog tima Faruk Kulović mogao imati veoma kvalitetnu momčad u drugom dijelu sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim sa Otoke na posljednjem je mjestu Premijer lige, a drugi dio sezone će otvoriti gostovanjem kod Radnika iz Bijeljine

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi