Glišić: Dobro smo krenuli u utakmicu i onda je bilo lakše

Pogodio u pobjedi svog tima

Glišić: Dobro smo krenuli u utakmicu i onda je bilo lakše

S. Mlaćo

Radnik iz Bijeljine u subotu je slavio veoma važnu pobjedu nad Vitezom (2:0), te tako prekinuo seriju negativnih poraza.

Strijelci za Bijeljince bili su Aleksandar Glišić i Emir Hodžurda, a sve za 21. minutu.

"Poslije mjesec dana loših rezultata uspjeli smo da napokon prekinemo tu lošu seriju i da dođemo do važna tri boda za nas. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu što je bilo jako bitno i poslije je sve bilo lakše. Odigrali smo dobro, ali mislim da ima još puno prostora za napredak. Što se tiče moje igre, drago i je zbog potoka i dobre igre, ali može to još puno bolje. Na meni je da nastavim da treniram kao do sada i ispunjavam zahjeve šef koje pred mene postavi", kazao je Glišić za SportSport.ba.

Za vikend će Radnik u goste Krupi.

"Sada za vikend idemo Krupi s kojom smo 4-5 puta do sada sastajali i nismo nijednom izgubili. Nadam se da ćemo tu seriju nastaviti i za vikend, te osvojiti bodove koji bi nam bili važni za Play Off", dodao je 25-godišnji ofanzivac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glišić je ove sezone upisao devet nastupa uz četiri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije