Gojković na meti zeničkog Čelika

Sutra prozivka u Slobodi

Gojković na meti zeničkog Čelika

Smajil Karić, šef stručnog štaba tuzlanske Slobode, sutra će obaviti prozivku u Rudarskoj 2 čime će označiti start priprema za drugu prvoligašku sezonu kluba iz Tuzle. 

Izvjesno je kako se prozivci neće odazvati dojučerašnji kapiten Gradimir Crnogorac, dok je izvjesno kako se prozivci neće odazvati ni juniorski reprezentativac Renato Gojković.

Gojković je veliki potencijal našeg fudbala, a njegove kvalitete prepoznao je i Vlado Jagodić na Mediteranskim igrama u Mersinu. Gojković je izjavio kako sa Čelikom još nije ništa dogovorio, ali gdje ima dima ima i vatre. 

Ukoliko i Gojković „digne sidro“ Sloboda će ostati bez standardnih stopera, a rukovodstvo će čim prije morati pronaći zamjene ukoliko želi da se „crveno-crni“ dogodine vrate u elitu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.