Gol Mujagića za pobjedu Jedinstva

Prva liga FBiH, 12. kolo

Gol Mujagića za pobjedu Jedinstva

M. Šljivak

Fudbaleri bihaćkog Jedinstva dočekali su u 12. kolu Prve lige Bratstvo iz Gračanice, a na kraju su slavili minimalnu pobjedu rezultatom 1:0.

Prvo poluvrijeme ovog susreta donijelo je nekoliko prilika na obje strane. Igralo se dosta otvoreno, a domaći tim je u finišu prvog dijela stigao do vodstva.

Igrala se 43. minuta kada je Mujo Mujagić zatresao mrežu tima iz Gračanice za vodstvo Jedinstva od 1:0.

Mujagić je u nastavku nakon jedonog oštrog starta isključen. Međutim, iako su imali igrača više, gosti iz Gračanice nisu uspjeli da realiziju tu prednost, te je na kraju Jedinstvo slavilo pobjedu od 1:0.

Prva liga FBiH, 12. kolo:

Jedinstvo - Bratstvo 1:0 (Mujagić 43')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo: Hodžić, Halilović, Šiljeg, Topić, Milenković, Mujagić, Sejdić, Tole, Sinanović, Marković, Rovčanin

Bratstva: Hamzabegović, Pantić, Salkić, Suša, Diabang, Kadrić, Omerović, Pljevljak, Puturalić, Vehabović, Kadić

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti