Golijada u Prijedoru, Rudar i Slavija remizirali

Premijer liga BiH

Golijada u Prijedoru, Rudar i Slavija remizirali

E. Škorić

Sjajnu utakmicu u Prijedoru odigrali su Rudar i Slavija, a na kraju je ona završena rezultatom 2:2.

Rudar je ugostio Slaviju danas u sklopu 10. kola Premijer lige BiH i počelo je kao iz bajke za domaće, pošto je u drugoj minuti Arežina majstorski pogodio iz slobodnjaka.

Već do poluvremena Slavija je uspjela da preokrene vodstvo Prijedorčana. U 21. minuti Pušara je pogodio za izjednačenje, a u 38. minuti iskusni Spalević loptu šalje u mrežu Rudara.

Gosti su zadržali vodstvo do poluvremena, ali je brzo Rudar izjednačio u nastavku. Igrala se 54. minuta kada je Džafić matirao Lučića za 2:2, što je bio i konačan rezultat.

Rudar - Slavija 2:2 (Arežina 3, Džafić 54/ Pušara 21, Spalević 38)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rudar: Kozić, Šodić, Burazor, Kojić, Radoja, Džafić, Arežina, Pekija, Ćulum, Jovičić, Pejić. 

Slavija: Lučić, Ristić, Zeba, Spalević, Grujičić, Pušara, Vejnović, Čomor, Arsenijević, Barić, Kartal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.