Goraždani i dalje stopostotni, Jedinstvo slavilo u Bihaću

Goraždani i dalje stopostotni, Jedinstvo slavilo u Bihaću

A. Beganović

U okviru 3. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine odigrano je sedam susreta, a do nove pobjede stigli su fuddbaleri Goražda, koji su na svom terenu savladali Metalleghe BSI sa 2:0.

Fudbaleri Goražda su stigli do treće pobjede iz isto toliko odigranih susreta. Danas su Goraždani pitanje pobjednika riješili u prvom poluvremenu, kada su Adžem i Čakar pogađali mrežu gostiju iz Jajca.

Jedinstvo je u Bihaću sa 2:0 savladalo Rudar iz Kaknja, a strijelci su bili Topić i Mujagić. Golovima rezerviste Admira Čehajića u 45. i 81. minuti Radnički je u Lukavcu sa 2:0 savladao Gradinu, dok je Budućnost pogotkom Trumića sa minimalnih 1:0 savladala Čapljinu.

U Orašju su istoimena domaća ekipa i GOŠK podijelili bodove (1:1). GOŠK je poveo u 34. minuti golom Dodiga, da bi domaći izjednačili u 51. minuti preko Kobaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pogotkom Harisa Dilavera u 54. minuti Mladost je pred svojim navijačima savladala Podgrmeč, dok su Igman i Branitelj u Konjicu odigrali bez pobjednika (1:1). Mamić je u 77. minuti goste doveo do prednosti, da bi Graho šest minuta kasnije pogodio za konačnih 1:1.

Na kraju dodajmo da je duel Bratstva i Turbine prekinut nakon prvih 45 minuta zbog vremenskih nepogoda pri rezultatu 2:0 za ekipu iz Gračanice.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.