Goraždani razočarani suđenjem protiv Branitelja

Kožulj oštetio Goražde?

Goraždani razočarani suđenjem protiv Branitelja

Uprava FK Goražde izrazila je nezadovoljstvo suđenjem na današnjoj utakmici 13. kola Prve lige FBiH.

Nova lakrdija na prvoligaškim terenima zabilježena je na utakmici između Goražda i Branitelja. Slabašni Branitelj na veliko iznenađenje uspio je slaviti s minimalnih 1:0, a za trijumf Mostaraca ponajviše je zaslužan Oliver Kožul.

Prema riječima jednog od čelnika Goražda, glavni arbitar Oliver Kožul je svojim odlukama drastično oštetio domaće, a prigovora na suđenje imali su i navijači prvoligaša sa Drine. 

"Ovo stvarno više nema smisla, ne znam šta da vam kažem. Najmanje dva jedanaesterca nam nisu dosuđena i stvarno više ne znamo gdje ovo vodi. Borimo se u ovoj teškoj situaciji da vodimo klub, ali onda nam sudije kreiraju rezultate. Vidite i sami da se svako kolo klubovi žale na suđenje i ukoliko se nešto ne promijeni ko zna kako će se okončati ovo prvenstvo", kazao nam je jedan od čelnih ljudi Goražda koji, naravno, nije želio da svoje ime iznositi u javnost. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz Goražda se nadaju da će nadležni organi NS FBiH u budućnosti što više pažnje posvetiti suđenju, pošto je očito da je suđenje u Prvoj ligi FBiH iz kola u kolo sve lošije i lošije. U prilog ovoj tvrdnji idu i brojne žalbe klubova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti