Goražde napustilo osam igrača

Pet kola prije kraja prvenstva

Goražde napustilo osam igrača

Fudbalski klub Goražde odustao je od borbe za plasman u viši rang bh. fudbala i do kraja prvenstva šansu za igru će dobiti mlađi igrači. 

Uprava kluba zbog manjka financijskih sredstava bila je primorana otpustiti nekoliko standardnih prvotimaca, a radi se o Mirsadu Ramiću, Aldenu Vladaviću, Murisu Piriću, Emiru Bajramoviću, Farisu Fejziću i Irmanu Hodžiću, dok su Armin Mahović i Haris Redžepi samovoljno zatražili odlazak. 

Pet kola prije kraja prvenstva u Prvoj ligi FBiH, Goražde zauzima petu poziciju i zaostatak za vodećom Mladosti iznosi sedam bodova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.