Goražde s igračem manje do boda u Konjicu

Igman neporažen

Goražde s igračem manje do boda u Konjicu

E. Škorić

Nogometaši Igmana i Goražda odigrali su bez golova utakmicu 19. kola Prve lige FBiH.

U Konjicu je Igman ugostio lidera šampionata, a otpisani domaćin uspio je da pruži veliki otpor gostima i da na kraju osvoji bod. 

Nije bilo puno uzbuđenja. Igralo se uglavnom između dva kaznena prostora, iako su i jedni i drugi svim silama pokušavali postići gol.

Goraždani su morali dobar dio utakmice da igraju bez isključenog Murisa Pirića, no uspjeli su i sa desetoricom na terenu da osvoje vrijedan bod, ali ne i da ostanu na vrhu tabele. 

Igman - Goražde 0:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

IGMAN: Vasilj, Kadić, Hasanhodžić, Đapo, Sultanić, Krajina, Murtić, Bajrić, Husović, Lukomirak, Mujezinović. 

GORAŽDE: Nikolić, Sarvan, Hodžić, Mahović, Drljević, Pirić, Ramić, Redžepi, Džebo, Radović, Čakar.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.