Goražde se pojačalo iz Željezničara

Mladi golman dolazi na posudbu

Goražde se pojačalo iz Željezničara

S. Mlaćo

Aldin Ćeman (22), izdanak Željine škole fudbala, narednih šest mjeseci će provesti na posudbi u FK Goražde.

 Naime, Željezničar je u ovom prelaznom roku doveo i Adnana Bobića, a tu su već od ranije Vedran Kjosevski i Irfan Fejzić, pa je Željina struka odlučila da Ćemana pošalje na posudbu, a sve kako bi imao veću minutažu.

Ovaj talenovani golman već je boravio na posudbi u Goraždu, inače članu Prve lige Federacije, a već u narednim danima će se priključiti pripremama ovog kluba. 

Ostalo je još da se završi potrebna papirologija, a Ćeman će na golu Goraždana naslijediti Elbisa Šabića koji je prije par dana raskinuo ugovor sa ovim klubom. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde je prvi dio sezone završilo na osmom mjestu sa 22 osvojena boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti