Goražde u Jabalnici stiglo do tri boda

Pobjeda Goražda

Goražde u Jabalnici stiglo do tri boda

M. Šljivak

Seriju loših rezultata ekipa Goražda je prekinula u 13. kolu Prve lige Federacije BiH. Goražde je s 3:1 slavilo protiv ekipe Turbine u Jablanici.

Već nakon 16 minuta igre Goražde je imalo dva gola prednosti. Provo je Muris Pirić u 14. minuti pogodio za vodstvo od 1:0, da bi već u narednom napadu Sinan Ramović s penala pogodio za vodstvo od 2:0.

Uspjeli su domaći preko Mirsada Ramića u 33. minuti da dođu do gola koji im je dao nadu za pozitivan rezultat, ali je Čakar u 74. minuti zaključio pitanje pobjednika pogotkom za konačnih 3:1.

Prva liga FBiH, 13. kolo:

Turbina - Goražde 1:3 (Ramić 33' / Pirić 14', Ramović 16'p, Čakar 74')

TURBINA: Ramić, Kadić, Ovnović, Vila, Halilhodžić, Šćuk, Kudra, Zahirović, Makan, Kazić, Ramić

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GORAŽDE: Nikolić, Sarvan, Jogunčić, Adžem, Konjhodžić, Drljević, Pirić, Ramović, Vladavić, Radović, Čakar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.