Goraždu derbi začelja protiv Krajine

Prva liga FBiH, 18. kolo

Goraždu derbi začelja protiv Krajine

E. Škorić

Pomalo otpisana momčad Goražda uspjela je u derbiju začelja savladati Krajinu rezultatom 2:0.

Goraždani su pogocima u drugom dijelu uspjeli doći do četvrte prvenstvene pobjede, odnosno Krajini su nanijeli osmi poraz i istoj ekipi se primakli na četiri boda.

 

Cazinjane je načeo bivši igrač Željezničara i Zvijezde, Samir Haznadar, u 51. minuti, da bi konačan rezultat postavio Haris Drljević u 75. minuti.

 

Goražde - Krajina 2:0 (Hazandar 51, Drljević 75) 

 

Goražde: Nikolić, Hamzić, Jazvin, Haznadar, Drljević, Jelić (od 81. Prolaz), Isaković, Kamenica, Knežević, C. E. Pires (od 65. Odović), Mahović (od 76. Geca). 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Krajina: Keranović, Kadić (od 59. Almir Tatarević), Begić, Abazović, Bečić (od 46. Duraković), Račić, Ljeljak (od 46. Hadžić), Nuhić, Rekić, Dželalagić, Džinić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.