GOŠK potopio Iskru

U prijateljskom susretu

GOŠK potopio Iskru

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre i federalnog prvoligaša Goška iz Gabele jučer su na Kupresu odigrali prijateljski duel, a Gošk je slavio sa uvjerljivih 6:0 (3:0).

U prvih pola sata viđena je veoma zanimljiva utakmica u kojoj nije bilo pogodaka i Bugojanci su dobro parirali timu Nedima Jusufbegovića, ali onda je uslijedio potop.

Na pauzu se otišlo pri rezultatu 3:0, da bi Gošk u drugom poluvremenu postigao još tri pogotka. Pogađali su Ramić i Mišić po dva puta, te po jednom Senić i Mace.

Nogometaši Iskre već u srijedu će u Jajcu odmjeriti snage sa Metallegheom, dok će Gošk i naredne dane provesti na pripremama na Kupresu.

 

NK Iskra Bugojno : NK Gošk Gabela 0:6 (0:3)

Gradski stadion u Kupresu. Gledalaca: 50.

NK Iskra:  Peco, Filan, Sijamija, A.Omerinović, Nebić, Tanković, Bešagić, Ivković, Kamber, Aščerić, Mujkić: Još su igrali: Kaltak, Fuka, Crnica, Šijak, E.Omerinović. Trener: Senid Kulaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Gošk Gabela: Brkić, Čolić, Đajić, Senić, Jelavić, Kašić, Bošnjak, Mekić, Odak, Ramić, Ereiz. Još su igrali: Petrović, Bunoza, Majstorović, Dodik, Mišić, Limov, Puljić, Dalmatin, Mace. Trener: Nedim Jusufbegović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi