GOŠK-u minimalna pobjeda nad Radnikom

GOŠK-u minimalna pobjeda nad Radnikom

M. Šljivak

Očajnu utakmicu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine odigrali su GOŠK i Radnik iz Bijeljine, a na kraju je domaćin s minimalnih 1:0 savladao goste.

Prvo poluvrijeme ove utakmice treba što prije zaboraviti. Obje ekipe su igrale zaista loše, a jedinu izglednu priliku za postizanje gola imao je domaći fudbaler Ramić, ali je šutirao neprecizno u 38. minuti susreta.

Ni u nastavku utakmica nije bila ništa bolja. Oba tima kao da nisu imala želje ugroziti protivnički gol, ali je ipak GOŠK stigao do pobjedničkog gola. U 87. minuti Bekić je uposlio Jusufbašića koji je pogodio za 1:0, i pobjedu tima iz Gabele.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.