Gradina se pojačala sa iskusnim Moranjkićem

Pojačala se Gradina

Gradina se pojačala sa iskusnim Moranjkićem

Iako se u proteklim danima spominjao kao moguće pojačanje bihaćkog Jedinstva, donedavni fudbaler Slobode Jasmin Moranjkić karijeru će ipak nastaviti u Gradini iz Srebrenika. 

Moranjkić će u Gradini pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji, a sa timom iz Srebrenika dogovorio je polugodišnju saradnju.

„Istina je da su me zvali iz Jedinstva, ali zbog privatnih obaveza odlučio sam da se vratim kući i potpišem za Gradinu. Ovdje treniram već sedmicu dana i uslovi koje su mi ponudili su manje više dosta korektni i nadam se da ću svojim igrama opravdati epitet pojačanja“, izjavio je Moranjkić za SportSport.ba.

Podsjetimo, Moranjkić je počeo karijeru u Gradini, a još je nastupao za Čelik, Zvijezdu i Slobodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.