Gradonačelnik Mičić nagradio fudbalere i fudbalerke Radnika

Povodom osvajanja Kupa BiH i RS

Gradonačelnik Mičić nagradio fudbalere i fudbalerke Radnika

M. Jakovljević

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za fudbalere i fudbalerke Radnika povodom osvajanja kupova BiH i RS.

Gradonačelnik Mićo Mičić odlučio je da iz rezervi za sport nagradi fudbalere i fudbalerke sa 50.000 KM.

"Oba kluba su ove godine postigli značajne rezultate za naš grad, a posebno muška ekipa, koja će naš grad i RS predstavljati na Evropskoj sceni. Mi ulažemo u sport a često budemo i kritikovani da previše ulažemo u sport. Ovo je potvrda našeg opredelenja da mladi ljudi ne budu na ulici, već da se bave sportom. Odlučili smo  da iz rezervi za sport povučemo 50.000 i nagradimo fudbalere i fudbalerke Radnika", rekao je gradonačelnik Mićo Mićić.

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić zahvalio se na nagradi. 

"Zahvalnost velika pripada gradonačelniku Mićiću koji nam je dao maksimalnu podršku u ostvarivanju našeg cilja", rekao je Krstajić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi