Grbić: Nisam udario Bjelicu

Oglasio se i komesar za bezbjednost

Grbić: Nisam udario Bjelicu

M. Šljivak

Delegat utakmice Velež - Olimpic, Milan Janković, u izvještaju s meča je napisao kako je nakon završetka duela Kupa BiH došlo do fizičkog napada na sudiju Vladimira Bjelicu iz Istočnog Sarajeva.

Prema njegovim navodima, komesar za bezbjednost FK Velež Salko Grbić napao je Bjelicu, te ga je udario u predjelu potiljka. SportSport.ba je kontaktirao Grbića koji je demantovao navode Jankovića.

On tvrdi kako nije udario Bjelicu, niti bi to ikad učinio.

"Želio bih demantovati delegata susreta. Nije u izvještaju napisao istinu. Nisam udario Bjelicu, niti bih to ikad učinio. Istina je da je atmosfera bila malo napetija, ali ja sam zapravo štitio sudiju i spriječio sam da ne dođe do incidenta", rekao je za SportSport.ba Grbić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež je danas poražen od Olimpica u Vrapčićima (1:3), a domaći su se žalili na katastrofalno suđenje Bjelice u ovom duelu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi