Grčki mediji: Nažalost, Pjanić će igrati protiv nas

Nisu baš oduševljeni

Grčki mediji: Nažalost, Pjanić će igrati protiv nas

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak u Zenici igra meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Pred izabranicima Mehmeda Baždarevića je jedna od najvažnijih utakmica u ovim kvalifikacijama, a sjajne vijesti stigle su jutros kada je objavljeno da će Miralem Pjanić biti spreman za Grčku. Naš reprezentativac je zadobio lakšu povredu u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida i bilo je upitno hoće li moći igrati protiv Grčke.

No, Baždarević je danas kazao da su vijesti dobre nakon što je Pjanić uradio dodatne pregled. Ljekarski tim naše selekcije zaključio je da se ne radi o težoj povredi, te da će Pjanić biti na raspolaganju za utakmicu protiv Grčke što je oduševilo naše navijače.

Međutim, ovim vijestima se nisu baš obradovali u Grčkoj. Mediji u ovoj zemlji jutros su prenijeli da je Pjanić spreman za meč s njihovom reprezentacijom, te da to nisu dobre vijesti za ovu selekciju. Gazzetta.gr je najbolje "dočarala" razočaranost što će Pjanić igrati jer su prenijeli "Nažalost za naš nacionalni tim Miralem Pjanić će igrati u petak u Zenici".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti