Guardian: Hadžić među 60 najtalentovanijih u svijetu

Velika nada Sarajeva

Guardian: Hadžić među 60 najtalentovanijih u svijetu

Ugledni britanski dnevnik Guardian uvrstio je Nedima Hadžića na listu najtalentovanijih fudbalera koji imaju manje od 18 godina. 

Guardian je napravio listu od 60 bisera svjetskog fudbala, a na istoj se našao kadetski bh. reprezentativac Nedim Hadžić koji je predstavljen "Bosanski Luis Suarez." 

Hadžić je trenutno član FK Sarajevo i igrajući za omladinski tim i kadetsku reprezetnaciju BiH je prošle godine postigao nevjerovatnih 57 golova, a u tekstu se navodi da i dalje čeka na debi za prvi tim. 

Od igrača sa prostora bivše Jugoslavije na Guardianovom spisku još su Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Mile Svilar (Anderlecht) i Lazar Carević (Grbalj). 

Najpoznatije ime na cijeloj listi je Gianlugi Donnarumma iz Milana, a kompletnu listu pogledajte OVDJE! 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi